Hodnocení SCH-Mixík

7. března 2012 v 15:24 | Nikik |  Hodnocení SCH
Takže tu máte další hodnocení. Tentokrát to bude mixík, co jsem sehnala na googlu. Mají tam dost pěkné koníky. Tak dost řečí a vrhněme se do hodnocení :D

C.Č.


Clydesdaleský valach:
Podle mně je náádherný. Jenom my moc nesedí ten krátký ocásek, ale to mu body neubírá!! Dávám 10/10. Místo na ranchi je zaručené!!

Schwarzwaldský hřebec:
Podle mně má nádherný postoj a celkem pěkně bohatou hřívu. Ale vůůbec mi na něm nsdí barva hřívy. Přecejenom je to fakt divné...Hodnotím 8/10.

Klisna Achal Tekkiner:
Já po ní prostě slintáám. Je nádherná. Má super vyhovující barvu a nádherný postoj. Co ještě dotat?? Určitě 100000/10!! Na ranchi musí být!! (Ještě že je to novinka a nevyřadí jí z trhu!!)

Stačí?? Snad ano, protože sem tam dala asi o 4 koníky navíc a blog mi napsal, že text článku nesmí být prázdný tak si musíte vystačit s tímhle :/
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Bobeška-schkonici Bobeška-schkonici | Web | 7. března 2012 v 15:37 | Reagovat

Dobrý :) Pro Schwarzwaldského koníka je tato barva hřívy typická :) Mám všechny až na Achal - teke klisnu :) Taky se mi v obchodě moc moc líbila :)

2 speedhorses speedhorses | Web | 7. března 2012 v 15:55 | Reagovat

Souhlasím s Bobeškou, ta hříva je pro ně typická ...  :)

3 terybery terybery | E-mail | Web | 7. března 2012 v 15:56 | Reagovat

[1]:
nějak tak je to totiž játrový ryzák :)
mě osobně se toto zbarvení strašně líbí :)

4 Rainbow Rainbow | Web | 7. března 2012 v 15:57 | Reagovat

[1]: Souhlas, neříkej, že jsi nikdy neviděla schwarzwalda :D

5 terybery terybery | E-mail | Web | 7. března 2012 v 15:58 | Reagovat

a ten krátký ocas je myslím u
Clydesdaleských koní taky typický ....

6 terybery terybery | E-mail | Web | 7. března 2012 v 16:02 | Reagovat

A Google to potvrzuje XD

7 Nikik Nikik | Web | 7. března 2012 v 16:09 | Reagovat

[5]: Vím jenom se mi prostě moc nelíbí no...:D

8 Nikik Nikik | Web | 7. března 2012 v 16:10 | Reagovat

[4]: No...já ty plemena moc neznám. Tak sem ho asi neviděla :D Vadí??

9 Schleichovka Schleichovka | E-mail | Web | 7. března 2012 v 19:16 | Reagovat

- souhlasím, clydesdálek je boží, a na živo ještě mnohem hezčí, nebyl by hezký s dlouhým ocasem, i když obrázek říká něco jiného... (no nic,to by jsi musela vidět na živo XD)

-u druhého koníka nesouhlasím tak úplně, koukni se třeba sem,na prostřední obrázek :http://svetremozavod.blog.cz/0907/schwarzwaldsky-konik

- to teda jo, tekinerka se mi taky moc líbí, ale pravdou je, že i když to nevypadá, jsou i hezčí novinky na rok 2012 XD

10 Jewel Jewel | E-mail | Web | 9. října 2012 v 16:52 | Reagovat

Tu achal Tekke klisnu taky musím mít.Ale počítej s tím, že jí za chvíli zase vyřadí.. :-( Už plánují vyřadit nějaké novinky 2012-ale koně to snad nebudou..Firma Schleich mě někdy doost štve ):-O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama